Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotto z pieczarkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1523927" data-attributes="member: 59"><p>Tak, teraz napisalas, ze nie dajesz jedynie wina, ale przepis jest bez rosolu, a w trakcie piszesz, ze mozna tez opuscic pieczarki. </p><p>Pisanie o alkoholu w risotto w sensie przekonywania do alkoholu to dopiero jest zart. Nikt Ci nie proponuje zalewania winem na talerzu. Smaku mozna nie lubic i wtedy rozumiem opuszczenie, ale tez chyba mozna zrozumiec druga strone? Ze takie posuniecie (niedodanie niczego kwasnego) zubaza smak. A jak jeszcze poczatkujacy kucharz zapomni kupic pieczarek i przeczyta zeby ugotowac na wodzie nie dodajac wina, bo moze zepsuc smak to naprawde wyjdzie kleik z parmezanem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1523927, member: 59"] Tak, teraz napisalas, ze nie dajesz jedynie wina, ale przepis jest bez rosolu, a w trakcie piszesz, ze mozna tez opuscic pieczarki. Pisanie o alkoholu w risotto w sensie przekonywania do alkoholu to dopiero jest zart. Nikt Ci nie proponuje zalewania winem na talerzu. Smaku mozna nie lubic i wtedy rozumiem opuszczenie, ale tez chyba mozna zrozumiec druga strone? Ze takie posuniecie (niedodanie niczego kwasnego) zubaza smak. A jak jeszcze poczatkujacy kucharz zapomni kupic pieczarek i przeczyta zeby ugotowac na wodzie nie dodajac wina, bo moze zepsuc smak to naprawde wyjdzie kleik z parmezanem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotto z pieczarkami
Top
Bottom