Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotto z pieczarkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote=".agatka." data-source="post: 1523948" data-attributes="member: 12156"><p>Nie wiem jak dla was, ale dla mnie jest różnica w smaku jeśli zrobię np. zupę grzybową na samych grzybach podsmażonych na maśle i do tego woda, a zupełnie inny smak ma ta zupa z tymi samymi grzybami, ale ugotowana na mocnym wywarze jarzynowym czy mięsnym.</p><p></p><p>I nikt mi nie wmówi, że ryż ugotowany na wodzie, z dodatkiem grzybów na maśle, będzie miał jakiś wyraźny smak. To będzie ryż z grzybami być może o odpowiedniej konsystencji, ale nie pełne smaku risotto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".agatka., post: 1523948, member: 12156"] Nie wiem jak dla was, ale dla mnie jest różnica w smaku jeśli zrobię np. zupę grzybową na samych grzybach podsmażonych na maśle i do tego woda, a zupełnie inny smak ma ta zupa z tymi samymi grzybami, ale ugotowana na mocnym wywarze jarzynowym czy mięsnym. I nikt mi nie wmówi, że ryż ugotowany na wodzie, z dodatkiem grzybów na maśle, będzie miał jakiś wyraźny smak. To będzie ryż z grzybami być może o odpowiedniej konsystencji, ale nie pełne smaku risotto. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotto z pieczarkami
Top
Bottom