Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotto z pieczarkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1524031" data-attributes="member: 59"><p>To nie Wloszka wprawdzie, ale ma korzenie, chyba babcie z Sycylii, o ile mnie moja pamiec nie myli. <a href="http://www.foodnetwork.com/recipes/rachael-ray/lemon-risotto-recipe.html" target="_blank">http://www.foodnetwork.com/recipes/rachael...tto-recipe.html</a> </p><p>W cytrynowym wina nie ma, ale lepiej, zeby bylo cos kwasnego dla rownowagi i wydobycia glebii smakow.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1524031, member: 59"] To nie Wloszka wprawdzie, ale ma korzenie, chyba babcie z Sycylii, o ile mnie moja pamiec nie myli. [URL="http://www.foodnetwork.com/recipes/rachael-ray/lemon-risotto-recipe.html"]http://www.foodnetwork.com/recipes/rachael...tto-recipe.html[/URL] W cytrynowym wina nie ma, ale lepiej, zeby bylo cos kwasnego dla rownowagi i wydobycia glebii smakow. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Risotto z pieczarkami
Top
Bottom