Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Rodopska banica
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1345917" data-attributes="member: 1024"><p>Fajna słona, sycąca przekąska. Dominuje w niej smak fety. Dla mnie smaczniejsza na zimno.</p><p>Dobrze komponuje się z ostrym sosem typu ajvar.</p><p>Dziś dla dekoracji posypałam z wierzchu odrobiną czarnego sezamu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1345917, member: 1024"] Fajna słona, sycąca przekąska. Dominuje w niej smak fety. Dla mnie smaczniejsza na zimno. Dobrze komponuje się z ostrym sosem typu ajvar. Dziś dla dekoracji posypałam z wierzchu odrobiną czarnego sezamu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia bałkańska i śródziemnomorska
Rodopska banica
Top
Bottom