Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Rogaliki z ciasta francuskiego z szynką*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Hanka145" data-source="post: 1608583" data-attributes="member: 2354"><p>Ja pieklam z nadzieniem do ruskich pierogow, z kapusta i grzybami tez, a na deserowo to: </p><p>na spodzie warstwa sera typu filadelfia, na to plastry jablka (granny smith) albo gruszki, zachodzace na siebie i posypane b. lekko cukrem z cynamonem. Pieklam niezawijane, takie otwarte, ale zawijane kiedys tez, wtedy posmarowane po wierzchu jajkiem rozbitym z woda.</p><p>Spodobal mi sie tez pomysl &quot;napoleonek&quot; (z netu) - piecze sie kwadraty ciasta posmarowane jajkiem z woda, na upieczone naklada sie dowolny krem, bita smietana czy cos innego, na to swieze owoce - truskawki, maliny, czy inne i na wierzchu znow krem i drugi kwadrat.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hanka145, post: 1608583, member: 2354"] Ja pieklam z nadzieniem do ruskich pierogow, z kapusta i grzybami tez, a na deserowo to: na spodzie warstwa sera typu filadelfia, na to plastry jablka (granny smith) albo gruszki, zachodzace na siebie i posypane b. lekko cukrem z cynamonem. Pieklam niezawijane, takie otwarte, ale zawijane kiedys tez, wtedy posmarowane po wierzchu jajkiem rozbitym z woda. Spodobal mi sie tez pomysl "napoleonek" (z netu) - piecze sie kwadraty ciasta posmarowane jajkiem z woda, na upieczone naklada sie dowolny krem, bita smietana czy cos innego, na to swieze owoce - truskawki, maliny, czy inne i na wierzchu znow krem i drugi kwadrat. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Rogaliki z ciasta francuskiego z szynką*
Top
Bottom