Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Rogaliki z ciasta francuskiego z szynką*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 928171" data-attributes="member: 1716"><p>Ja z ciasta francuskiego najczęściej robię takie rogaliki.</p><p>[ATTACH=full]48161[/ATTACH] </p><p>Farszu trzeba niewiele (robię na oko) trochę wędliny drobno pokrojonej lub startej na grubych oczkach tarki, trochę sera żółtego, serek topiony, ketchup, przyprawa do pizzy - mieszam wszystko razem na pastę i nakładam na środek kwadracika/prostokąta łyżeczkę do herbaty farszu, (nie więcej bo wypłynie!) rogi zwilżam białkiem i zlepiam przeciwległe dwa nad farszem, całość smaruję białkiem i do pieca na 225stopni do zrumienienia - pyszności!</p><p>Farsz w sumie może być dowolny:słodki serek, owoce, marmolada i wytrawne wszelkie kombinacje. Polecam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 928171, member: 1716"] Ja z ciasta francuskiego najczęściej robię takie rogaliki. [ATTACH=full]48161[/ATTACH] Farszu trzeba niewiele (robię na oko) trochę wędliny drobno pokrojonej lub startej na grubych oczkach tarki, trochę sera żółtego, serek topiony, ketchup, przyprawa do pizzy - mieszam wszystko razem na pastę i nakładam na środek kwadracika/prostokąta łyżeczkę do herbaty farszu, (nie więcej bo wypłynie!) rogi zwilżam białkiem i zlepiam przeciwległe dwa nad farszem, całość smaruję białkiem i do pieca na 225stopni do zrumienienia - pyszności! Farsz w sumie może być dowolny:słodki serek, owoce, marmolada i wytrawne wszelkie kombinacje. Polecam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Rogaliki z ciasta francuskiego z szynką*
Top
Bottom