Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Rolada z lososia*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bawareczka" data-source="post: 1091063" data-attributes="member: 23241"><p>Tydzien temu bylam na szkoleniu i bardzo mi posmakowalo, poszukalam przepisu w necie i ponizej podaje ten, ktory wlasnie wyprobowalam. Znalazlam tez takie na ciescie nalesnikowym jak wyprobuje wpisze ponizej.</p><p></p><p><a href="http://www.google.de/imgres?imgurl=http://blog.atlas-network.de/wp-content/uploads/2008/05/spinatlachsrolle.jpg&imgrefurl=http://blog.atlas-network.de/2008/05/spinat-lachs-rolle/&h=367&w=500&sz=74&tbnid=DZqowlvivwZAvM:&tbnh=95&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dlachsrolle&zoom=1&q=lachsrolle&usg=__LJV-2TaDaAuoisJ2qGdVSPSNJFY=&sa=X&ei=6t9XTeCVLcWRswbOpqWmCw&ved=0CEkQ9QEwBQ" target="_blank">Oryginal i zdjecie Tu</a></p><p></p><p>200g lososia wedzonego w plastrach,</p><p>200g szpinaku ( ja dalam wiecej czyli prawie 400g, bo nie dalao sie odmrozic polowy)</p><p>200g startego sera zoltego,</p><p>200g serka Almette z ziolami albo podobny,</p><p>2 jajka (ja dalam 3, bo szpinaku bylo wiecej.</p><p></p><p>Szpinak odmrozic, wymieszac z jajkami, wylac na blaszke, posypac startym serem i piec w temp 200°C 10- 15 minut - az sie ser zarumieni. Troche przestudzic, posmarowac serkiem, rozlozyc plasterki lososia i zwinac. Odstawic na kilka godzin do lodowki, podawac pokrojone w plasterki.</p><p></p><p>W oryginalnym przepisie nie ma zadnych przypraw i ja tak zrobilam, bez przypraw ale mozna troche mase szpinakowa doprawic.</p><p></p><p>Smacznego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bawareczka, post: 1091063, member: 23241"] Tydzien temu bylam na szkoleniu i bardzo mi posmakowalo, poszukalam przepisu w necie i ponizej podaje ten, ktory wlasnie wyprobowalam. Znalazlam tez takie na ciescie nalesnikowym jak wyprobuje wpisze ponizej. [URL="http://www.google.de/imgres?imgurl=http://blog.atlas-network.de/wp-content/uploads/2008/05/spinatlachsrolle.jpg&imgrefurl=http://blog.atlas-network.de/2008/05/spinat-lachs-rolle/&h=367&w=500&sz=74&tbnid=DZqowlvivwZAvM:&tbnh=95&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dlachsrolle&zoom=1&q=lachsrolle&usg=__LJV-2TaDaAuoisJ2qGdVSPSNJFY=&sa=X&ei=6t9XTeCVLcWRswbOpqWmCw&ved=0CEkQ9QEwBQ"]Oryginal i zdjecie Tu[/URL] 200g lososia wedzonego w plastrach, 200g szpinaku ( ja dalam wiecej czyli prawie 400g, bo nie dalao sie odmrozic polowy) 200g startego sera zoltego, 200g serka Almette z ziolami albo podobny, 2 jajka (ja dalam 3, bo szpinaku bylo wiecej. Szpinak odmrozic, wymieszac z jajkami, wylac na blaszke, posypac startym serem i piec w temp 200°C 10- 15 minut - az sie ser zarumieni. Troche przestudzic, posmarowac serkiem, rozlozyc plasterki lososia i zwinac. Odstawic na kilka godzin do lodowki, podawac pokrojone w plasterki. W oryginalnym przepisie nie ma zadnych przypraw i ja tak zrobilam, bez przypraw ale mozna troche mase szpinakowa doprawic. Smacznego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Rolada z lososia*
Top
Bottom