Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Rolada z nadzieniem budyniowo-pomarańczowym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 689545" data-attributes="member: 73"><p>ja własnie doszłam do wniosku ze swoja ZBYT przypiekłam i dlatego była mało elastyczna i pękała...</p><p>myśle ze wiśnie plus zapach migdałowy i moze migdały będą super.</p><p>ja do pomarańczy chlupałam alkohol a pod ananasa nie mam pomysłu a sam moze być słodko mdły.</p><p>blacha moja jest z rantem a jeden bok ma jak pochylnia -ułatwiajacy zsuwanie. Lałam do początku tego brzegu. Cisto trzeba wyrównac bo ono nie ma az takich wlaściwosci samopoziomowania jak ciepane</p><p>cukru pudru nie sypałam bo ciasto i masa wyszły jak na mój gust zbyt słodkie, poprószyłam nieco ścierke ale nie tak ze została mi biała pudrowa warstwa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 689545, member: 73"] ja własnie doszłam do wniosku ze swoja ZBYT przypiekłam i dlatego była mało elastyczna i pękała... myśle ze wiśnie plus zapach migdałowy i moze migdały będą super. ja do pomarańczy chlupałam alkohol a pod ananasa nie mam pomysłu a sam moze być słodko mdły. blacha moja jest z rantem a jeden bok ma jak pochylnia -ułatwiajacy zsuwanie. Lałam do początku tego brzegu. Cisto trzeba wyrównac bo ono nie ma az takich wlaściwosci samopoziomowania jak ciepane cukru pudru nie sypałam bo ciasto i masa wyszły jak na mój gust zbyt słodkie, poprószyłam nieco ścierke ale nie tak ze została mi biała pudrowa warstwa [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Rolada z nadzieniem budyniowo-pomarańczowym
Top
Bottom