- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Szpinak mrozony rozmrozić i obsmazyć z czosnkiem (na oliwie), doprawić..
Piersi kurze lub indycze rozbić, doprawić.. cześc szpinaku ukłądac na piersiach , dodać jeszcze trochę czosnku, kilka suszonych pomidorów. Zawinąc, spiąc wykałaczkami lub zwiazać, obsmazyć.
Przerzucić do żaroodpornego naczynia i wstawić do piekarnika na jakieś 20 - 30 minut. (podlać wodą, rosołem, winem..)
Podawać z resztą szpinaku z czosnkiem
zdjecie fatalne
Piersi kurze lub indycze rozbić, doprawić.. cześc szpinaku ukłądac na piersiach , dodać jeszcze trochę czosnku, kilka suszonych pomidorów. Zawinąc, spiąc wykałaczkami lub zwiazać, obsmazyć.
Przerzucić do żaroodpornego naczynia i wstawić do piekarnika na jakieś 20 - 30 minut. (podlać wodą, rosołem, winem..)
Podawać z resztą szpinaku z czosnkiem
zdjecie fatalne
