Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Roladki z Gladzicy z szynka Parmenska
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="bawareczka" data-source="post: 1571022" data-attributes="member: 23241"><p>Roladki z <a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/G%C5%82adzica" target="_blank">Gladzicy</a></p><p></p><p>Nie podam ilosci, bo na oko robilam</p><p>Filety z gladzicy</p><p>tyle samo kawalkow szynki parmenskiej</p><p>serek marcarpone</p><p>peczek bazylii</p><p>sol, pieprz bialy</p><p>przyprawa do ryby (ja mam szarome biala)</p><p></p><p></p><p>Filety odmrozic, posypac przyprawami, posmarowac lyzka serka, na to ulozyc listki bazylii, zrolowac i zawinac w plasterek szynki.</p><p>Pieklam w piekarniku w temp 170° jakies 15-20 minut.</p><p></p><p>Przepis znalazlam na opakowaniu ryb ale Roland mi spalil w piecu wiec zrobilam tak jak go zapamietalam. Tam byly jeszcze orzeszki piniowe ale nie bylam pewna wiec nie dalam. W tej wersji bylo super i bardzo nam smakowalo. To bedzie nasze pokazowe danie dla gosci.</p><p>Resztke serka dodalam do ziemniakow. </p><p>Jak kupie jeszcze raz te ryby to sobie przepis spisze, choc w sumie tak jest dobrze, tzo po co zmieniac.</p><p></p><p>Fotki tez nie mam, bo zniknely blyskawicznie</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bawareczka, post: 1571022, member: 23241"] Roladki z [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/G%C5%82adzica"]Gladzicy[/URL] Nie podam ilosci, bo na oko robilam Filety z gladzicy tyle samo kawalkow szynki parmenskiej serek marcarpone peczek bazylii sol, pieprz bialy przyprawa do ryby (ja mam szarome biala) Filety odmrozic, posypac przyprawami, posmarowac lyzka serka, na to ulozyc listki bazylii, zrolowac i zawinac w plasterek szynki. Pieklam w piekarniku w temp 170° jakies 15-20 minut. Przepis znalazlam na opakowaniu ryb ale Roland mi spalil w piecu wiec zrobilam tak jak go zapamietalam. Tam byly jeszcze orzeszki piniowe ale nie bylam pewna wiec nie dalam. W tej wersji bylo super i bardzo nam smakowalo. To bedzie nasze pokazowe danie dla gosci. Resztke serka dodalam do ziemniakow. Jak kupie jeszcze raz te ryby to sobie przepis spisze, choc w sumie tak jest dobrze, tzo po co zmieniac. Fotki tez nie mam, bo zniknely blyskawicznie [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Roladki z Gladzicy z szynka Parmenska
Top
Bottom