Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
roladki z piersi kurczaka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Agama" data-source="post: 84076" data-attributes="member: 86"><p>skladniki:</p><p>piers kurczaka (jedna lub wiecej - w zaleznosci od ilosci glodnych osob)</p><p>pieczarki - tak 1/2 kg - lub wiecej - patrz wyzej</p><p>serek topiony - jedna kostka kwadratowa lub patrz wyzej</p><p>pieprz bialy</p><p>ew. sol</p><p></p><p>pierski kurczaka rozbic na platy - tak jak na kotlety, posolic, popieprzyc delikatnie i odstawic.</p><p>pieczarki oczyscic - pokroic drobno i wrzucic na patelnie, odparowac wode, podsmazyc, jak juz beda ladnie zrumienione dodac serek topiony pokrojony na kawalki, mieszjac doprowadzic do rozpuszczenia serka, pipeprzyc do smaku, ew dodac ulubionego ziolka.</p><p>Gesta mase nakladac na platy miesa, zwijac w roladki, spinac wykalaczkami. Rozpuscic w rondelku troche masla lub podgrzac troche oleju - wkladac roladki -podsmazyc ze wszsytkich stron a potem przykryc dodac ew. ociupinke wody i poddusic. Poniewaz mnie zawsze wychodzi wiecej farszu ja go dodaje do duszenia - jako sos.</p><p>smacznego i pozdrawiam</p><p>Agama</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Agama, post: 84076, member: 86"] skladniki: piers kurczaka (jedna lub wiecej - w zaleznosci od ilosci glodnych osob) pieczarki - tak 1/2 kg - lub wiecej - patrz wyzej serek topiony - jedna kostka kwadratowa lub patrz wyzej pieprz bialy ew. sol pierski kurczaka rozbic na platy - tak jak na kotlety, posolic, popieprzyc delikatnie i odstawic. pieczarki oczyscic - pokroic drobno i wrzucic na patelnie, odparowac wode, podsmazyc, jak juz beda ladnie zrumienione dodac serek topiony pokrojony na kawalki, mieszjac doprowadzic do rozpuszczenia serka, pipeprzyc do smaku, ew dodac ulubionego ziolka. Gesta mase nakladac na platy miesa, zwijac w roladki, spinac wykalaczkami. Rozpuscic w rondelku troche masla lub podgrzac troche oleju - wkladac roladki -podsmazyc ze wszsytkich stron a potem przykryc dodac ew. ociupinke wody i poddusic. Poniewaz mnie zawsze wychodzi wiecej farszu ja go dodaje do duszenia - jako sos. smacznego i pozdrawiam Agama [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
roladki z piersi kurczaka
Top
Bottom