Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Rolady z rumsztyków na sposób rosyjski*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 886588" data-attributes="member: 10341"><p>Ponieważ rzeczywiście są trudności w zdobyciu grzybów, do tego prawdziwych, zrobiłam po raz drugi te rumsztyki z pieczarkami. Wzięłam ich tyle, co w przepisie prawdziwków, ale farsz nie podlałam zwykłym bulionem, tylko bulionem grzybowym z kostki. Zrobiłam dość esencjonalny, licząc się z tym póżniej przy doprawianiu farszu solą. Wyszły nadzwyczaj dobre. Polecam i przypominam, proporcje takie same, tylko zamieniamy prawdziwki na pieczarki i podlewamy farsz bulionem grzybowym. Smacznego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 886588, member: 10341"] Ponieważ rzeczywiście są trudności w zdobyciu grzybów, do tego prawdziwych, zrobiłam po raz drugi te rumsztyki z pieczarkami. Wzięłam ich tyle, co w przepisie prawdziwków, ale farsz nie podlałam zwykłym bulionem, tylko bulionem grzybowym z kostki. Zrobiłam dość esencjonalny, licząc się z tym póżniej przy doprawianiu farszu solą. Wyszły nadzwyczaj dobre. Polecam i przypominam, proporcje takie same, tylko zamieniamy prawdziwki na pieczarki i podlewamy farsz bulionem grzybowym. Smacznego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Rolady z rumsztyków na sposób rosyjski*
Top
Bottom