Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Romertopf-rzymski garnek zasady użytkowania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1591550" data-attributes="member: 956"><p>Wiele lat temu (tak na początku tego wątku) też byłam zachwycona garnkiem rzymskim. Miałam kilka, których używałam w zasadzie tylko do pieczenia chleba. Jeden był polewany reszta nie i ten polewany jeszcze mam chociaż bardzo rzadko używam. Niepolewane wyrzuciłam bo zaczęły brzydko pachnieć. Trzymałam je w szafkach; wiem że zalecane jest ich przechowywanie z dostępem powietrza, ale ja nie mam oddzielnego pomieszczenia na spiżarnię i musiały mieszkać w szafkach, bo nie lubię nic trzymać w kuchni na wierzchu. </p><p>Dziś wystarcza mi kamień i dobrej jakości foremki z powłoką zapobiegającą przywieraniu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1591550, member: 956"] Wiele lat temu (tak na początku tego wątku) też byłam zachwycona garnkiem rzymskim. Miałam kilka, których używałam w zasadzie tylko do pieczenia chleba. Jeden był polewany reszta nie i ten polewany jeszcze mam chociaż bardzo rzadko używam. Niepolewane wyrzuciłam bo zaczęły brzydko pachnieć. Trzymałam je w szafkach; wiem że zalecane jest ich przechowywanie z dostępem powietrza, ale ja nie mam oddzielnego pomieszczenia na spiżarnię i musiały mieszkać w szafkach, bo nie lubię nic trzymać w kuchni na wierzchu. Dziś wystarcza mi kamień i dobrej jakości foremki z powłoką zapobiegającą przywieraniu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Romertopf-rzymski garnek zasady użytkowania
Top
Bottom