Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Romertopf-rzymski garnek zasady użytkowania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1631182" data-attributes="member: 956"><p><strong>Mirabelko</strong>, pewnie tak było przy moim pierwszym chlebie pieczonym w garnku. Wtedy nie tylko garnek był dla mnie nowością, ale i pieczenie chlebów. Potem, tak jak napisałam, nie miałam żadnych problemów.</p><p>Wtedy też gdzieś przeczytałam o smarowaniu smalcem, bo to jest 100% tłuszczu w przeciwieństwie do masła. Od tego czasu wszystkie naczynia, w których piekę chleb, nim smaruję i wysypuję żytnimi otrębami.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1631182, member: 956"] [B]Mirabelko[/B], pewnie tak było przy moim pierwszym chlebie pieczonym w garnku. Wtedy nie tylko garnek był dla mnie nowością, ale i pieczenie chlebów. Potem, tak jak napisałam, nie miałam żadnych problemów. Wtedy też gdzieś przeczytałam o smarowaniu smalcem, bo to jest 100% tłuszczu w przeciwieństwie do masła. Od tego czasu wszystkie naczynia, w których piekę chleb, nim smaruję i wysypuję żytnimi otrębami. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Romertopf-rzymski garnek zasady użytkowania
Top
Bottom