Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Rosół z kury
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Dynka" data-source="post: 2590" data-attributes="member: 66"><p>Ja daję bardzo dużo włoszczyzny . wiosną , właściwie latem gdy jst ona młoda to taki zapach że uf, a rosołek zielonkawy wychodzi. I z lanymi kluseczkami wyśmienity . Tylko do kluseczek z żółtek i mąki dodaję natkę posiekaną troszkę inaczej to wygląda i smakuje wybornie.</p><p>[/list]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dynka, post: 2590, member: 66"] Ja daję bardzo dużo włoszczyzny . wiosną , właściwie latem gdy jst ona młoda to taki zapach że uf, a rosołek zielonkawy wychodzi. I z lanymi kluseczkami wyśmienity . Tylko do kluseczek z żółtek i mąki dodaję natkę posiekaną troszkę inaczej to wygląda i smakuje wybornie. [/list] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Rosół z kury
Top
Bottom