Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Rosyjski chleb 100% żytni
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 1479044" data-attributes="member: 232"><p>Twój zakwas 5-dniowy to już bedzie pierwszym zaczynem do chleba. Oczywiście zależy ile go masz? </p><p>Zostaw sobie kilka łyżek na pózniej i schowaj do lodówki.</p><p></p><p>Jesli dokarmiłaś dzisiaj rano to zrób to jeszcze raz wieczorem a jutro rano zabieraj sie za chleby.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 1479044, member: 232"] Twój zakwas 5-dniowy to już bedzie pierwszym zaczynem do chleba. Oczywiście zależy ile go masz? Zostaw sobie kilka łyżek na pózniej i schowaj do lodówki. Jesli dokarmiłaś dzisiaj rano to zrób to jeszcze raz wieczorem a jutro rano zabieraj sie za chleby. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Rosyjski chleb 100% żytni
Top
Bottom