Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Rożki serowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jaga" data-source="post: 52826" data-attributes="member: 177"><p>25 dag sera białego</p><p>25 dag mąki</p><p>25 dag margaryny</p><p>cuk. waniliowy, dżem</p><p>Margarynę posiekać z przesianą mąką, serem i cuk.waniliowym.</p><p>Zagnieść gładkie ciasto i na ok. 3 godziny wstawić do lodówki.</p><p>Potem na stolnicy rozwałkować cienko i wykrawać trójkąty, na to dżem i zwijać rogaliki. Piec 25-30 min. w 180C. Bardzo dobre takie pół francuskie ciasto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaga, post: 52826, member: 177"] 25 dag sera białego 25 dag mąki 25 dag margaryny cuk. waniliowy, dżem Margarynę posiekać z przesianą mąką, serem i cuk.waniliowym. Zagnieść gładkie ciasto i na ok. 3 godziny wstawić do lodówki. Potem na stolnicy rozwałkować cienko i wykrawać trójkąty, na to dżem i zwijać rogaliki. Piec 25-30 min. w 180C. Bardzo dobre takie pół francuskie ciasto. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Rożki serowe
Top
Bottom