Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Rustykalna tarta na cieście francuskim z kiełbasą i pieczarkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1517938" data-attributes="member: 1024"><p>Mi, ładnie Ci się spód podpiekł i wyrósł?</p><p>Bo ja się zawsze boję wykorzystywać francuskie ciasto do &quot;bogatego&quot; nadzienia (czyli takiego ciężkiego, z serem, jajkami), by nie zrobić z ciasta kapcia. Zawsze wówczas robię kruche, ale może niepotrzebnie się boję?</p><p>Szkoda, że nie ma zdjęcia przekroju...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1517938, member: 1024"] Mi, ładnie Ci się spód podpiekł i wyrósł? Bo ja się zawsze boję wykorzystywać francuskie ciasto do "bogatego" nadzienia (czyli takiego ciężkiego, z serem, jajkami), by nie zrobić z ciasta kapcia. Zawsze wówczas robię kruche, ale może niepotrzebnie się boję? Szkoda, że nie ma zdjęcia przekroju... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Rustykalna tarta na cieście francuskim z kiełbasą i pieczarkami
Top
Bottom