Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Rustykalna tarta na cieście francuskim z kiełbasą i pieczarkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1518057" data-attributes="member: 2721"><p>Nie, Joanno, spód z francuskiego nigdy nie wyrasta, gdy jest dociążony nadzieniem. Nie znaczy to jednak, że jest w tym coś &quot;nieudanego&quot;. Jest po prostu cienkie i nie chrupiące. Nie ma problemu z podpieczeniem, nie zostaje surowe. Bardzo smaczne. Ja lubię ten efekt. Ciasto jest wowczas spodem dla nadzienia (smacznym), ale nie dominuje nad nim, nie narzuca się tak wyraźnie, jak ciasto kruche.</p><p></p><p>Nie mam aktualnie zdjęcia w przekroju, ale wygląda to tak:</p><p></p><p><a href="http://alba.blox.pl/resource/Tarta_z_brokulami_2.JPG" target="_blank">http://alba.blox.pl/resource/Tarta_z_brokulami_2.JPG</a></p><p><a href="http://najsmaczniejsze.pl/wp-content/uploads/2013/01/tarta-z-brokulem.jpg" target="_blank">http://najsmaczniejsze.pl/wp-content/uploa...-z-brokulem.jpg</a></p><p><a href="http://pomidoribazylia.pl/wp-content/uploads/2013/06/tarta1.jpg" target="_blank">http://pomidoribazylia.pl/wp-content/uploa...3/06/tarta1.jpg</a></p><p><a href="http://static.zmiksowani.pl/image/photo/2013/07/10/357700_580.jpg" target="_blank">http://static.zmiksowani.pl/image/photo/20.../357700_580.jpg</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1518057, member: 2721"] Nie, Joanno, spód z francuskiego nigdy nie wyrasta, gdy jest dociążony nadzieniem. Nie znaczy to jednak, że jest w tym coś "nieudanego". Jest po prostu cienkie i nie chrupiące. Nie ma problemu z podpieczeniem, nie zostaje surowe. Bardzo smaczne. Ja lubię ten efekt. Ciasto jest wowczas spodem dla nadzienia (smacznym), ale nie dominuje nad nim, nie narzuca się tak wyraźnie, jak ciasto kruche. Nie mam aktualnie zdjęcia w przekroju, ale wygląda to tak: [URL="http://alba.blox.pl/resource/Tarta_z_brokulami_2.JPG"]http://alba.blox.pl/resource/Tarta_z_brokulami_2.JPG[/URL] [URL="http://najsmaczniejsze.pl/wp-content/uploads/2013/01/tarta-z-brokulem.jpg"]http://najsmaczniejsze.pl/wp-content/uploa...-z-brokulem.jpg[/URL] [URL="http://pomidoribazylia.pl/wp-content/uploads/2013/06/tarta1.jpg"]http://pomidoribazylia.pl/wp-content/uploa...3/06/tarta1.jpg[/URL] [URL="http://static.zmiksowani.pl/image/photo/2013/07/10/357700_580.jpg"]http://static.zmiksowani.pl/image/photo/20.../357700_580.jpg[/URL] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Tanie danie niesłychanie
Rustykalna tarta na cieście francuskim z kiełbasą i pieczarkami
Top
Bottom