Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
ryba po grecku (ciekawe czy grecy o tym wiedza:) )*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 38763" data-attributes="member: 73"><p>1 kg ryby dowolnej swieżej</p><p>3 pietruszki</p><p>3 marchewki</p><p>seler</p><p>gałka muszkatołowa</p><p>sól</p><p>jajo</p><p>mąka</p><p>bułka tarta</p><p>pieprz</p><p>1 łyżka przecieru pomidorowego</p><p>tłuszcz do smażenia</p><p></p><p>sposób przygotowania</p><p>rybę solimy, pieprzymy i panierujemy a następnie smażymy.</p><p>Warzywa starte na najwiekszych oczkach smazymy na oliwie doprawione pieprzem, gałką muszkatołową (szypta!), sola następnie podlewamy odrobina wody i dusimy tak zeby zmiękły ale pozostały chrupkie. Dodajemy przecier pomidorowy i jeszcze chwile dusimy.</p><p>Układamy w naczyniu połowę warzyw, rybe i resztę warzyw.</p><p>Spożywać można zarówno na cieplo jak i na zimno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 38763, member: 73"] 1 kg ryby dowolnej swieżej 3 pietruszki 3 marchewki seler gałka muszkatołowa sól jajo mąka bułka tarta pieprz 1 łyżka przecieru pomidorowego tłuszcz do smażenia sposób przygotowania rybę solimy, pieprzymy i panierujemy a następnie smażymy. Warzywa starte na najwiekszych oczkach smazymy na oliwie doprawione pieprzem, gałką muszkatołową (szypta!), sola następnie podlewamy odrobina wody i dusimy tak zeby zmiękły ale pozostały chrupkie. Dodajemy przecier pomidorowy i jeszcze chwile dusimy. Układamy w naczyniu połowę warzyw, rybe i resztę warzyw. Spożywać można zarówno na cieplo jak i na zimno. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
ryba po grecku (ciekawe czy grecy o tym wiedza:) )*
Top
Bottom