Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba w chrupiącej kokosowej panierce
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1467195" data-attributes="member: 2721"><p>To przepis na smaczną, chrupiącą panierkę do ryb, który nie wymaga podawania ilości - wszystko zależne jest od tego, jak dużo ryby chce się przygotować. Ważne są jedynie proporcje, które też są niezwykle proste: wszystkiego po równo.</p><p></p><p>[ATTACH=full]85369[/ATTACH]</p><p></p><p><em>Przykładowo:</em></p><p></p><p>1/3 szklanki bułki tartej</p><p>1/3 szklanki maki pszennej</p><p>1/3 szklanki wiórków kokosowych</p><p></p><p>jajka+sól do smaku</p><p>filety ulubionej ryby</p><p>olej do smażenia</p><p></p><p>Mieszamy dokładnie bułkę tartą z mąką i wiórkami kokosowymi.</p><p>Rybę maczamy najpierw z obu stron w rozmąconym jajku z dodatkiem odrobiny soli do smaku a następnie w przygotowanej panierce. </p><p>Smażymy na oleju z obu stron, na złoto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1467195, member: 2721"] To przepis na smaczną, chrupiącą panierkę do ryb, który nie wymaga podawania ilości - wszystko zależne jest od tego, jak dużo ryby chce się przygotować. Ważne są jedynie proporcje, które też są niezwykle proste: wszystkiego po równo. [ATTACH=full]85369[/ATTACH] [I]Przykładowo:[/I] 1/3 szklanki bułki tartej 1/3 szklanki maki pszennej 1/3 szklanki wiórków kokosowych jajka+sól do smaku filety ulubionej ryby olej do smażenia Mieszamy dokładnie bułkę tartą z mąką i wiórkami kokosowymi. Rybę maczamy najpierw z obu stron w rozmąconym jajku z dodatkiem odrobiny soli do smaku a następnie w przygotowanej panierce. Smażymy na oleju z obu stron, na złoto. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba w chrupiącej kokosowej panierce
Top
Bottom