Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba w niebieskim sosie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="europa112" data-source="post: 1486954" data-attributes="member: 140"><p><span style="font-size: 26px"><strong>Ryba w niebieskim sosie</strong></span></p><p></p><p>[ATTACH=full]86620[/ATTACH]</p><p></p><p>4 filety rybne</p><p>1 szalotka lub 1/2 cebuli</p><p>100 g sera roquefort lub innego z niebieską pleśnią</p><p>150 ml białego wina</p><p>250 ml smietany</p><p>30 g masła</p><p>płaska łyżeczka białego pieprzu</p><p></p><p>1. Na maśle podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę. Gdy lekko się zezłoci,dodajemy pokruszony ser. Jak się rozpuści wlewamy wino. Po odparowaniu połowy objętości wlewamy śmietanę, pieprzymy oraz jeśli potrzeba solimy.</p><p>2. Do sosu wkładamy rybę i dusimy przez 10-15 minut</p><p></p><p>Ps Przepis pochodzi z programu Ewa Gotuje</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="europa112, post: 1486954, member: 140"] [SIZE=14][B]Ryba w niebieskim sosie[/B][/SIZE] [ATTACH=full]86620[/ATTACH] 4 filety rybne 1 szalotka lub 1/2 cebuli 100 g sera roquefort lub innego z niebieską pleśnią 150 ml białego wina 250 ml smietany 30 g masła płaska łyżeczka białego pieprzu 1. Na maśle podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę. Gdy lekko się zezłoci,dodajemy pokruszony ser. Jak się rozpuści wlewamy wino. Po odparowaniu połowy objętości wlewamy śmietanę, pieprzymy oraz jeśli potrzeba solimy. 2. Do sosu wkładamy rybę i dusimy przez 10-15 minut Ps Przepis pochodzi z programu Ewa Gotuje [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba w niebieskim sosie
Top
Bottom