Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba w pomidorach po tajsku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 648606" data-attributes="member: 59"><p>kocham rybe panierowana w mace. Dajac make, jajko i znow make panierka jest grubsza i duzo lepiej sie trzyma. </p><p>Ale to zupelnie inna ryba niz tajska. </p><p>Oni nie panieruja. To jest bardzo wygodne i szybkie i jeszcze jeden plus - mozna uzyc cale ryby pokrojone w dzwonka, ktore sa duzo tansze od filetow. </p><p></p><p>Ciesze sie, ze smakuje. </p><p></p><p>jako tradycjonalistka rybe z pomidorami - po grecku wole w panierce z bulki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 648606, member: 59"] kocham rybe panierowana w mace. Dajac make, jajko i znow make panierka jest grubsza i duzo lepiej sie trzyma. Ale to zupelnie inna ryba niz tajska. Oni nie panieruja. To jest bardzo wygodne i szybkie i jeszcze jeden plus - mozna uzyc cale ryby pokrojone w dzwonka, ktore sa duzo tansze od filetow. Ciesze sie, ze smakuje. jako tradycjonalistka rybe z pomidorami - po grecku wole w panierce z bulki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba w pomidorach po tajsku*
Top
Bottom