Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba z pieczarkami (Anusiaczek)*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Johasia" data-source="post: 39173" data-attributes="member: 36"><p>30dag filetów z ryby </p><p>natka </p><p>40 dag pieczarek </p><p>2-3 łyżki oliwy </p><p>duża cebula </p><p>łyżka sosu sojowego </p><p>sól, pieprz </p><p>łyżka wytrawnego wina </p><p></p><p>Cebulę pokroić w kostkę, smażyć na oliwie przez ok. 2 min. Pieczarki umyć, pokroić w plastry, dodać do cebuli. Rybę pokroić w 3-centymetrowe kawałki, połączyć z pozostałymi składnikami. Dodać sól, pieprz, wino, sos sojowy, delikatnie wymieszać. Dusić na małym ogniu przez 10-15 min. Podawać z ryżem i surówką.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Johasia, post: 39173, member: 36"] 30dag filetów z ryby natka 40 dag pieczarek 2-3 łyżki oliwy duża cebula łyżka sosu sojowego sól, pieprz łyżka wytrawnego wina Cebulę pokroić w kostkę, smażyć na oliwie przez ok. 2 min. Pieczarki umyć, pokroić w plastry, dodać do cebuli. Rybę pokroić w 3-centymetrowe kawałki, połączyć z pozostałymi składnikami. Dodać sól, pieprz, wino, sos sojowy, delikatnie wymieszać. Dusić na małym ogniu przez 10-15 min. Podawać z ryżem i surówką. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba z pieczarkami (Anusiaczek)*
Top
Bottom