Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba zapiekana z pieczarkami i żółtym serem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="skanna" data-source="post: 352633" data-attributes="member: 1535"><p>Zrobiłam dziś, pyszna, choć bez bułki tartej, bo mi się z Montignakiem kłóci.</p><p></p><p>Ryby nie rozmrażałam, tylko upiekłam w folii zamrożoną (20 minut w 200 st). Wody sporo się wytworzyło, ale pięknie wyparowało - wystarczy otworzyć piekarnik pod koniec pieczenia i woda szybko znika.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="skanna, post: 352633, member: 1535"] Zrobiłam dziś, pyszna, choć bez bułki tartej, bo mi się z Montignakiem kłóci. Ryby nie rozmrażałam, tylko upiekłam w folii zamrożoną (20 minut w 200 st). Wody sporo się wytworzyło, ale pięknie wyparowało - wystarczy otworzyć piekarnik pod koniec pieczenia i woda szybko znika. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba zapiekana z pieczarkami i żółtym serem*
Top
Bottom