Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba zapiekana z pieczarkami i żółtym serem*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 401428" data-attributes="member: 90"><p>Możesz przyprawić też rybę. To wszystko zależy od upodobań, moja pierwszy raz robiona była trochę zbyt malo przyprawiona i trochę taka bezpłciowa, musiałam dobrac ilosc przypraw do swojego smaku w trakcie kolejnych razów kiedy ja przygotowywałam. Teraz planuję tę rybę zrobić na piątek, będę miała gościa i chciałabym zaserwować rybę trochę inaczej niż jadł do tej pory a ponieważ już bardzo dawno jej nie robiłam, to trochę się obawiam właśnie tego odpowiedniego doprawienia...żeby mu smakowało i żebym się nie powstydziła...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 401428, member: 90"] Możesz przyprawić też rybę. To wszystko zależy od upodobań, moja pierwszy raz robiona była trochę zbyt malo przyprawiona i trochę taka bezpłciowa, musiałam dobrac ilosc przypraw do swojego smaku w trakcie kolejnych razów kiedy ja przygotowywałam. Teraz planuję tę rybę zrobić na piątek, będę miała gościa i chciałabym zaserwować rybę trochę inaczej niż jadł do tej pory a ponieważ już bardzo dawno jej nie robiłam, to trochę się obawiam właśnie tego odpowiedniego doprawienia...żeby mu smakowało i żebym się nie powstydziła... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba zapiekana z pieczarkami i żółtym serem*
Top
Bottom