Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Tłuszczowe dania
Ryba zapiekana z pomidorami po mojemu MM
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dorka" data-source="post: 66301" data-attributes="member: 60"><p>dowolny filet rybny ( może być kostka ) </p><p>cebulka </p><p>olej </p><p>przyprawy </p><p>pomidor </p><p>2 łyżki koncentratu pomidorowego </p><p>trochę startego sera </p><p>śmietana 18% ( kubek ) </p><p>koperek </p><p></p><p>Rybę natartą przyprawami, nie do końca rozmrożoną umieszczam w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym olejem (tak od serca ) . Posypuję cebulką pokrojoną w "piórka". </p><p>Wkładam do nagrzanego piekarnika tak na 15-20 minut. </p><p>Następnie układam na rybie pomidora pokrojonego w plastry, ciapam koncentratem pomidorowym i na to nakładam śmietanę wymieszaną ze startym serem, posoloną lekko . </p><p>Posypuję koperkiem. </p><p>Wkładam ponownie do piekarnika , jest gotowe jak ser ładnie się rozpuści i pomidorki zmiękną , czyli jakieś 10-15 minut. </p><p></p><p>Nawet niedroga ryba nabiera smaku</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dorka, post: 66301, member: 60"] dowolny filet rybny ( może być kostka ) cebulka olej przyprawy pomidor 2 łyżki koncentratu pomidorowego trochę startego sera śmietana 18% ( kubek ) koperek Rybę natartą przyprawami, nie do końca rozmrożoną umieszczam w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym olejem (tak od serca ) . Posypuję cebulką pokrojoną w "piórka". Wkładam do nagrzanego piekarnika tak na 15-20 minut. Następnie układam na rybie pomidora pokrojonego w plastry, ciapam koncentratem pomidorowym i na to nakładam śmietanę wymieszaną ze startym serem, posoloną lekko . Posypuję koperkiem. Wkładam ponownie do piekarnika , jest gotowe jak ser ładnie się rozpuści i pomidorki zmiękną , czyli jakieś 10-15 minut. Nawet niedroga ryba nabiera smaku [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Montignac
Tłuszczowe dania
Ryba zapiekana z pomidorami po mojemu MM
Top
Bottom