Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba zapiekana*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ulinek" data-source="post: 793972" data-attributes="member: 5865"><p>być może jest ona na forum, ale podaje gdyby jej nie bylo</p><p></p><p></p><p><strong>Ryba zapiekana </strong></p><p>Dowolną rybę panierować w mące z odrobiną bułki tartej, a następnie obsmażyć. Cebulę posiekać i zeszklić, marchew obrać, ugotować i zetrzeć na tarce. Do naczynia żaroodpornego włożyć rybę na przemian z warzywami. Zmiksować 5 łyżek majonezu, 5 łyżek mąki ziemniaczanej, 5 jajek. Taką masą zalać rybę. Po wierzchu posypać bułką tartą, zapiekać w piekarniku nagrzanym do około 160 stopni C.</p><p></p><p></p><p>no i smaczengo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ulinek, post: 793972, member: 5865"] być może jest ona na forum, ale podaje gdyby jej nie bylo [B]Ryba zapiekana [/B] Dowolną rybę panierować w mące z odrobiną bułki tartej, a następnie obsmażyć. Cebulę posiekać i zeszklić, marchew obrać, ugotować i zetrzeć na tarce. Do naczynia żaroodpornego włożyć rybę na przemian z warzywami. Zmiksować 5 łyżek majonezu, 5 łyżek mąki ziemniaczanej, 5 jajek. Taką masą zalać rybę. Po wierzchu posypać bułką tartą, zapiekać w piekarniku nagrzanym do około 160 stopni C. no i smaczengo [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryba zapiekana*
Top
Bottom