Joanna @ 21 Sep 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=893618Ile kucharek, tyle przepisów...![]()
https://www.cincin.cc/index.php?act=Search&...hlite=%2Bgrecku
A ja robię jeszcze inaczej - jarzyny kroję w julienne, duszę na oliwie, przyprawiam solą i pieprzem, a do smaku dodaję listek laurowy, dwa goździki i kawałeczek kory cynamonowej. Zamiast koncentratu i ketchupu daję dobrej jakości puszkowane pomidory, a do gotowego, przestudzonego sosu - nieco dijońskiej musztardy.
Pokaż załącznik 45498Joanno, smak Twojej ryby jest mocno korzenny?
Fajnie że go tutaj wkleiłaś.
Masz rację każda kucharka przyrządza je w inny sposób.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.