Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryby- pod każdą postacią*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kazek" data-source="post: 63461" data-attributes="member: 258"><p>Zapraszam do fantazjowania na ten temat!Podam jeden z wielu przepisów na dobrą rybkę.Składniki:1 kg filet mintaja lub morszczuka ,3 duże cebule,przyprawa do ryb,natka pietruszki,bazylia,sól,pieprz,1/2 szklanki białego wina,4 duże pieczarki. Do półmiska żaroodpornego układamy pokrojone pieczarki,następnie rybę wymaserowaną w przyprawach i białym winie.Na rybę skrojoną cebulę,lekko posolić,bazylię,pieprz z wyczuciem.Jeśli naczynie niema przykrycia,to wszystko włożyć w worek żaroodporny.Piec w tem.200*c około 30 min.Podawać z surówką z kapusty kiszonej,doprawionej oliwką ,cukrem,pieprzem,zetrzeć jabłko winnosłodkie.No i oczywiście frytki karbowane ,które się pieką w trakcie pieczenia ryby.Smacznego!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kazek, post: 63461, member: 258"] Zapraszam do fantazjowania na ten temat!Podam jeden z wielu przepisów na dobrą rybkę.Składniki:1 kg filet mintaja lub morszczuka ,3 duże cebule,przyprawa do ryb,natka pietruszki,bazylia,sól,pieprz,1/2 szklanki białego wina,4 duże pieczarki. Do półmiska żaroodpornego układamy pokrojone pieczarki,następnie rybę wymaserowaną w przyprawach i białym winie.Na rybę skrojoną cebulę,lekko posolić,bazylię,pieprz z wyczuciem.Jeśli naczynie niema przykrycia,to wszystko włożyć w worek żaroodporny.Piec w tem.200*c około 30 min.Podawać z surówką z kapusty kiszonej,doprawionej oliwką ,cukrem,pieprzem,zetrzeć jabłko winnosłodkie.No i oczywiście frytki karbowane ,które się pieką w trakcie pieczenia ryby.Smacznego! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryby- pod każdą postacią*
Top
Bottom