Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryby- pod każdą postacią*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kazek" data-source="post: 66726" data-attributes="member: 258"><p>Śledz w oleju z cebulą. 50 dkg filetów,5 dkg cebuli,1/8 l oleju lub oliwy,ocet do smaku.Cebulą obrać i pokrajać w kostke.Ulozyc śledzie w słojku,przekładajac cebulą i skrapiając octem.Zalać wszystko olejem lub oliwą,owiązać słój folią.Śledzie podawać po kilku godzinach na półmisku,ubranym korniszonami lub marnowanymi grzybami. Smacznego!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kazek, post: 66726, member: 258"] Śledz w oleju z cebulą. 50 dkg filetów,5 dkg cebuli,1/8 l oleju lub oliwy,ocet do smaku.Cebulą obrać i pokrajać w kostke.Ulozyc śledzie w słojku,przekładajac cebulą i skrapiając octem.Zalać wszystko olejem lub oliwą,owiązać słój folią.Śledzie podawać po kilku godzinach na półmisku,ubranym korniszonami lub marnowanymi grzybami. Smacznego! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryby- pod każdą postacią*
Top
Bottom