Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryby- pod każdą postacią*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kazek" data-source="post: 66748" data-attributes="member: 258"><p>50 dkg śledzi filetów,50 dkg kwaskowatych jabłek,6 łyżek tartej bułki,5 łyzek oleju lub oliwy,1/2 cebuli,zielona pietruszka lub jarmuż. Śledzie drobno posiekać.Jabłka umyć,obrać,utrzeć na tarce do jarzyn.Cebulę umyć,obrać,sparzyc wrzątkiem,utrzeć lub drobno posiekać.Wszystko dokładnie wymieszać,dodając tartą bułkę i olej.Ułozyć na pólmisku w krztałcie ryby,posypać bułeczką i zieloną pietruszką lub jarmużem.Smacznego!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kazek, post: 66748, member: 258"] 50 dkg śledzi filetów,50 dkg kwaskowatych jabłek,6 łyżek tartej bułki,5 łyzek oleju lub oliwy,1/2 cebuli,zielona pietruszka lub jarmuż. Śledzie drobno posiekać.Jabłka umyć,obrać,utrzeć na tarce do jarzyn.Cebulę umyć,obrać,sparzyc wrzątkiem,utrzeć lub drobno posiekać.Wszystko dokładnie wymieszać,dodając tartą bułkę i olej.Ułozyć na pólmisku w krztałcie ryby,posypać bułeczką i zieloną pietruszką lub jarmużem.Smacznego! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Ryby- pod każdą postacią*
Top
Bottom