Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Ryż po persku - dekoracyjny i smaczny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="faraula" data-source="post: 1462753" data-attributes="member: 10840"><p>Tez lubie zagladac, gdzie Mi tematy zaklada, bo dodatkowo sliczne zdjecia wkleja.</p><p>Podobny sposob jak na maqlube, tez ryz, tez ziemniaki, tez do gory nogami... podobnie przygotowuje ryz, z tym recznikiem, tylko ja uzywam materialowego. Zaskakujace, ze podgotowany al dente ryz jeszcze 40 min. Parowac.... basmati to ok 8-12 minut i gotowy... max. 20... potem papkowy wychodzi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="faraula, post: 1462753, member: 10840"] Tez lubie zagladac, gdzie Mi tematy zaklada, bo dodatkowo sliczne zdjecia wkleja. Podobny sposob jak na maqlube, tez ryz, tez ziemniaki, tez do gory nogami... podobnie przygotowuje ryz, z tym recznikiem, tylko ja uzywam materialowego. Zaskakujace, ze podgotowany al dente ryz jeszcze 40 min. Parowac.... basmati to ok 8-12 minut i gotowy... max. 20... potem papkowy wychodzi... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Ryż po persku - dekoracyjny i smaczny
Top
Bottom