Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Ryż z owocami i bakaliami ? drugie śniadanie na słodko*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1517966" data-attributes="member: 10341"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 26px">Nie podam dokładnej ilości składników, ale nie przejmujcie się, bo udaje się zawsze, kiedy dosmaczamy pod nasze gusta.</span></span><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Ryż, który został z wczorajszego obiadu, po garści migdałów w słupkach (u mnie płatków), orzechów laskowych, rodzynek, kilka suszonych daktyli + 3 łyżki wiśni z kompotu lub innych owoców które masz pod ręką + cukier (użyj tyle, ile lubisz) + 2 łyżeczki cukru waniliowego + kilka łyżek jogurtu naturalnego albo serka homogenizowanego waniliowego.</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Do ryżu dodajemy uprażone na patelni migdały, podzielone na połówki orzechy, rodzynki (sparzone i osączone), pokrojone na mniejsze kawałki daktyle. Mieszamy z osączonymi z kompotu owocami. Dosypujemy cukier do smaku i cukier waniliowy. Łączymy z jogurtem.</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p><span style="font-size: 26px"> </span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p><p> <span style="font-size: 26px"><span style="font-family: 'Times New Roman'">Żródło: czasopismo Bistro</span></span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1517966, member: 10341"] [FONT=Times New Roman][SIZE=12]Nie podam dokładnej ilości składników, ale nie przejmujcie się, bo udaje się zawsze, kiedy dosmaczamy pod nasze gusta.[/SIZE][/FONT][SIZE=12][/SIZE][SIZE=12] [FONT=Times New Roman]Ryż, który został z wczorajszego obiadu, po garści migdałów w słupkach (u mnie płatków), orzechów laskowych, rodzynek, kilka suszonych daktyli + 3 łyżki wiśni z kompotu lub innych owoców które masz pod ręką + cukier (użyj tyle, ile lubisz) + 2 łyżeczki cukru waniliowego + kilka łyżek jogurtu naturalnego albo serka homogenizowanego waniliowego.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Do ryżu dodajemy uprażone na patelni migdały, podzielone na połówki orzechy, rodzynki (sparzone i osączone), pokrojone na mniejsze kawałki daktyle. Mieszamy z osączonymi z kompotu owocami. Dosypujemy cukier do smaku i cukier waniliowy. Łączymy z jogurtem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Żródło: czasopismo Bistro[/FONT] [/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Ryż z owocami i bakaliami ? drugie śniadanie na słodko*
Top
Bottom