Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
sajgonki*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 258608" data-attributes="member: 231"><p>wklajam sobie tu, zeby nei zgubic, nadzienie do wypróbowania</p><p></p><p>250g smoked salmon, finely diced </p><p>3 tabsp chopped coriander (cilantro) </p><p>4 spring onions (scallions) finely chopped </p><p>1 tabsp good mayonnaise </p><p>2 tabsp fresh ginger, peeled and grated (or use a good quality ready prepared ginger) </p><p>pinch Chinese 5 spice powder </p><p>5 sheets phyllo pastry </p><p>soy sauce </p><p>melted butter</p><p>Method </p><p></p><p>Preheat the oven to 220°C/gas mark 7. Grease a baking sheet (or line with non-stick baking paper)</p><p>In a bowl mix the first 6 ingredients together.</p><p>Lay out the phyllo pastry sheets and cut into 2 or 3 strips width wise. </p><p>Keep the unused pastry strips under a damp tea towel or they will become brittle and unworkable.</p><p>Place about 1 teaspoon of the salmon mixture at the end of each strip, fold in the sides and roll up into a cigar shape. Repeat for each strip.</p><p>Place each roll onto the baking sheet, brush with melted butter and bake for 3 - 5 minutes or until golden brown.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 258608, member: 231"] wklajam sobie tu, zeby nei zgubic, nadzienie do wypróbowania 250g smoked salmon, finely diced 3 tabsp chopped coriander (cilantro) 4 spring onions (scallions) finely chopped 1 tabsp good mayonnaise 2 tabsp fresh ginger, peeled and grated (or use a good quality ready prepared ginger) pinch Chinese 5 spice powder 5 sheets phyllo pastry soy sauce melted butter Method Preheat the oven to 220°C/gas mark 7. Grease a baking sheet (or line with non-stick baking paper) In a bowl mix the first 6 ingredients together. Lay out the phyllo pastry sheets and cut into 2 or 3 strips width wise. Keep the unused pastry strips under a damp tea towel or they will become brittle and unworkable. Place about 1 teaspoon of the salmon mixture at the end of each strip, fold in the sides and roll up into a cigar shape. Repeat for each strip. Place each roll onto the baking sheet, brush with melted butter and bake for 3 - 5 minutes or until golden brown. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
sajgonki*
Top
Bottom