Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
sajgonki*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="joannas" data-source="post: 645149" data-attributes="member: 76"><p>Nareszcie kupiłam większy papier ryżowy i wczoraj zrobiłam, wyszły pyszne. Dałam:</p><p>1/2 opakowania grzybów mun </p><p>ok. 10 dag makaronu sojowego </p><p>2 marchewki starłam na tarce o grubych oczkach</p><p>3 liście pekińskiej </p><p>0,5 kg mielonego mięsa wieprzowego</p><p>2 jajka </p><p>sambal, sól, ocet ryżowy, przyprawy</p><p>Papier smarowałam wodą z jajkiem. Wyszły doskonałe.</p><p>POLECAM</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joannas, post: 645149, member: 76"] Nareszcie kupiłam większy papier ryżowy i wczoraj zrobiłam, wyszły pyszne. Dałam: 1/2 opakowania grzybów mun ok. 10 dag makaronu sojowego 2 marchewki starłam na tarce o grubych oczkach 3 liście pekińskiej 0,5 kg mielonego mięsa wieprzowego 2 jajka sambal, sól, ocet ryżowy, przyprawy Papier smarowałam wodą z jajkiem. Wyszły doskonałe. POLECAM [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
sajgonki*
Top
Bottom