Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
sajgonki*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mysz" data-source="post: 869652" data-attributes="member: 1843"><p>robiłam sajgonki dwa razy. </p><p>pierwszy raz to była porażka.</p><p>moje błędy:</p><p>1. jeden arkusz papieru ryżowego (powinny być dwa)</p><p>2. papier tao tao mały (lepszy ten duży)</p><p>3. za dużo farszu</p><p>4. za mało tłuszczu na patelni</p><p></p><p>farszu wyszła mi cała micha a to co zostało zamroziłam i następnym razem zmodyfikowałam swoje błędy a sajgonki były super i się nie rozwaliły ani nie przykleiły do patelni</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mysz, post: 869652, member: 1843"] robiłam sajgonki dwa razy. pierwszy raz to była porażka. moje błędy: 1. jeden arkusz papieru ryżowego (powinny być dwa) 2. papier tao tao mały (lepszy ten duży) 3. za dużo farszu 4. za mało tłuszczu na patelni farszu wyszła mi cała micha a to co zostało zamroziłam i następnym razem zmodyfikowałam swoje błędy a sajgonki były super i się nie rozwaliły ani nie przykleiły do patelni [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
sajgonki*
Top
Bottom