Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Sałata głowiasta na jarzynę*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 978405" data-attributes="member: 10341"><p>Ona nie robi się czarna. Nadal jest zielona, tylko miękka i trochę jej &quot;ginie&quot; podczas parzenia. Smak ma specyficzny, który ja akurat lubię, a czy zasmakuje Tobie - nie wiem, chociaż bardzo bym chciała. Ale jadamy parzone i gotowane inne jarzyny, dlaczego więc nie salatę? </p><p>Tak, podaje się do mięs, ale i jajek i innych potraw.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 978405, member: 10341"] Ona nie robi się czarna. Nadal jest zielona, tylko miękka i trochę jej "ginie" podczas parzenia. Smak ma specyficzny, który ja akurat lubię, a czy zasmakuje Tobie - nie wiem, chociaż bardzo bym chciała. Ale jadamy parzone i gotowane inne jarzyny, dlaczego więc nie salatę? Tak, podaje się do mięs, ale i jajek i innych potraw. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Sałata głowiasta na jarzynę*
Top
Bottom