Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka brokułowa z migdałami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Małgoś.dz." data-source="post: 42271" data-attributes="member: 135"><p>SAŁATKA BROKUŁOWA Z MIGDAŁAMI </p><p></p><p>* ugotowany w osolonej wodzie na półtwardo brokuł i podzielony na różyczki (brokuł średniej wielkości) </p><p>* ok. 1/2 opakowania sera feta - pokrojonego w niezbyt drobną kostkę </p><p>* 1 opakowanie sera camembert (np. Turek) - pokrojonego w cząstki (można go pominąć, jeśli ktoś nie lubi) </p><p>* ok. 5dag płatków migdałowych uprażonych na patelni do koloru złotego (można dać więcej) </p><p>* grzanki czosnkowe (oczywiście usmażone własnoręcznie) w ilości dowolnej </p><p>*łyżka octu balsamicznego </p><p></p><p>Wszystko wrzucamy do naczynia i delikatnie mieszamy. Chodzi o to, by w miarę mozliwości brokuł i feta pozostały w całości, a nie zamieniły się w paćkę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Małgoś.dz., post: 42271, member: 135"] SAŁATKA BROKUŁOWA Z MIGDAŁAMI * ugotowany w osolonej wodzie na półtwardo brokuł i podzielony na różyczki (brokuł średniej wielkości) * ok. 1/2 opakowania sera feta - pokrojonego w niezbyt drobną kostkę * 1 opakowanie sera camembert (np. Turek) - pokrojonego w cząstki (można go pominąć, jeśli ktoś nie lubi) * ok. 5dag płatków migdałowych uprażonych na patelni do koloru złotego (można dać więcej) * grzanki czosnkowe (oczywiście usmażone własnoręcznie) w ilości dowolnej *łyżka octu balsamicznego Wszystko wrzucamy do naczynia i delikatnie mieszamy. Chodzi o to, by w miarę mozliwości brokuł i feta pozostały w całości, a nie zamieniły się w paćkę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka brokułowa z migdałami
Top
Bottom