30 dag matiasów
puszka kukurydzy
2 duże kiszone ogórki
1 duża cebula
kilka łyżek majonezu
mleko
sposób przygotowania
Filety wymoczyć w mleku przez kilka godzin, pokroić w kostkę, ogórki i cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę, cebulę sparzyć. W zamykanej miseczce układać warstwami cebulę, ogórki, śledzie, kukurydzę, majonez, do wyczerpania składników. Zamknąć, wstawić do lodówki.
puszka kukurydzy
2 duże kiszone ogórki
1 duża cebula
kilka łyżek majonezu
mleko
sposób przygotowania
Filety wymoczyć w mleku przez kilka godzin, pokroić w kostkę, ogórki i cebulę obrać i pokroić w drobną kostkę, cebulę sparzyć. W zamykanej miseczce układać warstwami cebulę, ogórki, śledzie, kukurydzę, majonez, do wyczerpania składników. Zamknąć, wstawić do lodówki.