szybka i pyszna a więc....
- puszka czerwonej fasolki
- pęczek szczypiorku
- 4 jajka na twardo
- malutki słoiczek majonezu
- sól, pieprz do smaku
wszystko oczywiście wymieszać i najlepiej schłodzić z godzinę ale ta wersja utrzymuje się tylko przed gośćmi bo na co dzień nie stoi
w lodówce nawet minutę...
aha a wybuchowa to dlatego, że potem w nocy trzeba okna w sypialni otwierać... no wiecie, szczypior z jajkami....
-
- puszka czerwonej fasolki
- pęczek szczypiorku
- 4 jajka na twardo
- malutki słoiczek majonezu
- sól, pieprz do smaku
wszystko oczywiście wymieszać i najlepiej schłodzić z godzinę ale ta wersja utrzymuje się tylko przed gośćmi bo na co dzień nie stoi
w lodówce nawet minutę...
aha a wybuchowa to dlatego, że potem w nocy trzeba okna w sypialni otwierać... no wiecie, szczypior z jajkami....
-