Ostatnio moja ulubiona. Robię bardzo często:
4 spore pomidory
2 dojrzałe avocado
1 duża czerwona cebula
bazylia, natka
sok z cytryny
ocet balsamiczny
oliwa z oliwek
pieprz
sól
Kroimy pomidory i avocado w większą kostkę. Czerwona cebule drobno siekamy. Dodajemy posiekane zioła ( ile kto chce do smaku), sok z cytryny, ocet, pieprz. Mieszamy i dajemy się przegryźć przez ok 1 godz. Solimy tuż przed podaniem.
Pycha
4 spore pomidory
2 dojrzałe avocado
1 duża czerwona cebula
bazylia, natka
sok z cytryny
ocet balsamiczny
oliwa z oliwek
pieprz
sól
Kroimy pomidory i avocado w większą kostkę. Czerwona cebule drobno siekamy. Dodajemy posiekane zioła ( ile kto chce do smaku), sok z cytryny, ocet, pieprz. Mieszamy i dajemy się przegryźć przez ok 1 godz. Solimy tuż przed podaniem.
Pycha
