Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z czerwona fasolą w stylu meksykańskim
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1523274" data-attributes="member: 2721"><p>[ATTACH=full]88990[/ATTACH]</p><p></p><p>3 pomidory</p><p>1 mała zielona papryka</p><p>1 czerwona cebula</p><p>1 puszka czerwonej fasoli (ok. 1 szklanka)</p><p>1/2 puszki kukurydzy (ok. 1/2 szklanki)</p><p>1 łyżka siekanej natki pietruszki</p><p> </p><p> <em>dressing:</em></p><p>3 łyżki oleju</p><p>1,5 łyżki octu winnego</p><p>1 łyżka <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=37481" target="_blank">keczupu</a> </p><p>1 łyżka soku z cytryny</p><p>1/2 łyżeczki kuminu (kmin rzymski, nie kminek)</p><p>1/4 łyżeczki suszonego tymianku</p><p>sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku</p><p> </p><p> Składniki dressingu mieszamy.</p><p> Fasolę i kukurydze odsączmy z zalewy po czym chwilkę płuczemy pod bieżącą wodą na sicie. Odstawiamy do odcieknięcia.</p><p> </p><p> Pomidory kroimy w kawałki, paprykę w kostkę a obraną cebulę w grube pióra. </p><p> </p><p> Warzywa mieszamy z dressingiem, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.</p><p></p><p><em><a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=38877" target="_blank">Na zdjęciu podana z pieczonym kurczakiem w wędzonej papryce (klik).</a></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1523274, member: 2721"] [ATTACH=full]88990[/ATTACH] 3 pomidory 1 mała zielona papryka 1 czerwona cebula 1 puszka czerwonej fasoli (ok. 1 szklanka) 1/2 puszki kukurydzy (ok. 1/2 szklanki) 1 łyżka siekanej natki pietruszki [I]dressing:[/I] 3 łyżki oleju 1,5 łyżki octu winnego 1 łyżka [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=37481"]keczupu[/URL] 1 łyżka soku z cytryny 1/2 łyżeczki kuminu (kmin rzymski, nie kminek) 1/4 łyżeczki suszonego tymianku sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku Składniki dressingu mieszamy. Fasolę i kukurydze odsączmy z zalewy po czym chwilkę płuczemy pod bieżącą wodą na sicie. Odstawiamy do odcieknięcia. Pomidory kroimy w kawałki, paprykę w kostkę a obraną cebulę w grube pióra. Warzywa mieszamy z dressingiem, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. [I][URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=38877"]Na zdjęciu podana z pieczonym kurczakiem w wędzonej papryce (klik).[/URL][/I] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z czerwona fasolą w stylu meksykańskim
Top
Bottom