Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z fasolki szparagowej
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1342696" data-attributes="member: 1024"><p>Coś podobnego znalazłam dziś w książce &quot;Jugosławiański bukiet jarzyn&quot; Danuty Birn.</p><p>Fasolka ugotowana al dente, a potem podsmażona na oliwie, a do niej sos ze świeżych pomidorów (odfiletowane, drobno posiekane pomidory, drobno posiekana cebula, rozgnieciony czosnek, sól, pieprz, natka pietruszki, bazylia, oliwa).</p><p>Od siebie dałam jeszcze sok z cytryny. </p><p>Smaczne i szybsze w wykonaniu od ulubionej fasolki po prowansalsku.</p><p>W drugiej wersji tej potrawy, dodaje się do niej tradycyjny sos pomidorowy gotowany z warzywami, krótko razem gotuje, a potem zapieka w piekarniku.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1342696, member: 1024"] Coś podobnego znalazłam dziś w książce "Jugosławiański bukiet jarzyn" Danuty Birn. Fasolka ugotowana al dente, a potem podsmażona na oliwie, a do niej sos ze świeżych pomidorów (odfiletowane, drobno posiekane pomidory, drobno posiekana cebula, rozgnieciony czosnek, sól, pieprz, natka pietruszki, bazylia, oliwa). Od siebie dałam jeszcze sok z cytryny. Smaczne i szybsze w wykonaniu od ulubionej fasolki po prowansalsku. W drugiej wersji tej potrawy, dodaje się do niej tradycyjny sos pomidorowy gotowany z warzywami, krótko razem gotuje, a potem zapieka w piekarniku. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z fasolki szparagowej
Top
Bottom