składniki
ser feta,
1/ 2 cytryny,
pieprz,
czerwona cebula
fasolka czerwona,
papryka zielona,
oliwki nadziewane papryką,
oliwa z oliwek 1/2 szklanki
2 jajka na twardo
sposób przygotowania
oliwe z sokiem z cytryny i pipeprzem wymieszac i zostawic w spokoju świętym.
Papryke pokroic na kawałeczki malutkie, jajko na twardo rownież , a właściwie dwa jajka, oliwki pokroic każda na 3,
fasolkę odcedzić, fetę pokruszyć na małe kawałki, cebule posiekać na malenkie kawałki,
wymieszać, zalać oliwą z cytryną.
dobrze komponuje sie podawana z bagietką
ser feta,
1/ 2 cytryny,
pieprz,
czerwona cebula
fasolka czerwona,
papryka zielona,
oliwki nadziewane papryką,
oliwa z oliwek 1/2 szklanki
2 jajka na twardo
sposób przygotowania
oliwe z sokiem z cytryny i pipeprzem wymieszac i zostawic w spokoju świętym.
Papryke pokroic na kawałeczki malutkie, jajko na twardo rownież , a właściwie dwa jajka, oliwki pokroic każda na 3,
fasolkę odcedzić, fetę pokruszyć na małe kawałki, cebule posiekać na malenkie kawałki,
wymieszać, zalać oliwą z cytryną.
dobrze komponuje sie podawana z bagietką