- Sty 17, 2008
- 68
- 0
- 0
bakłażan
pierś kurczaka
niewielka cukinia
papryka
2-3 pomidory
200-250g fasolki szparagowej
czarne oliwki (o ile ktoś lubi)
oliwa
przyprawy: np. natka pietruszki, bazylia, oregano, sól, pieprz
Bakłażana pokroić w plastry, posolić, po 20 minutach opłukać. Zgrillować plastry bakłażana i cukinii, pierś kurczaka oraz paprykę. Po ostygnięciu pokroić warzywa i mięso w kostkę, dodać ugotowaną i pokrojoną fasolkę oraz pomidory. Świeże zioła posiekać drobno i wraz z pozostałymi przyprawami wymieszać z oliwą. dodać do warzyw. Smacznego.
pierś kurczaka
niewielka cukinia
papryka
2-3 pomidory
200-250g fasolki szparagowej
czarne oliwki (o ile ktoś lubi)
oliwa
przyprawy: np. natka pietruszki, bazylia, oregano, sól, pieprz
Bakłażana pokroić w plastry, posolić, po 20 minutach opłukać. Zgrillować plastry bakłażana i cukinii, pierś kurczaka oraz paprykę. Po ostygnięciu pokroić warzywa i mięso w kostkę, dodać ugotowaną i pokrojoną fasolkę oraz pomidory. Świeże zioła posiekać drobno i wraz z pozostałymi przyprawami wymieszać z oliwą. dodać do warzyw. Smacznego.