Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Salatka z jarmuzu i persymonow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Kiiri" data-source="post: 1060828" data-attributes="member: 5590"><p>[ATTACH=full]59346[/ATTACH]</p><p></p><p>Przepis z bloga The year in food <a href="http://theyearinfood.com/2010/11/kale-and-persimmon-salad-with-yogurt-dressing.html" target="_blank">http://theyearinfood.com/2010/11/kale-and-...t-dressing.html</a></p><p></p><p>Robilam wszystko na oko, jezeli ktos chce miec dokladne ilosci, niech spojrzy do oryginalu. Polaczenie smakow - super. Na pewno bedziemy robic jeszcze nie raz</p><p></p><p></p><p>jarmuz, poszarpany na kawalki</p><p>sok z cytryny</p><p>persymon, pokrojony na kawalki</p><p>garsc posiekanych podprazonych pekanow</p><p>drobno pokrojona na kawaleczki gorgonzola</p><p></p><p>sos:</p><p>jogurt</p><p>oliwa czosnkowa</p><p>cytryna</p><p>sos Worcestershire</p><p>sol i pieprz</p><p></p><p>Jarmuz musi polezec kilka godzin w soku z cytryny - zmienia to jego smak i wedlug mnie tego kroku nie powinno sie omijac.</p><p>Reszte polaczyc 2-3h przed podaniem, wstawic do lodowki do przegryzienia</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kiiri, post: 1060828, member: 5590"] [ATTACH=full]59346[/ATTACH] Przepis z bloga The year in food [URL="http://theyearinfood.com/2010/11/kale-and-persimmon-salad-with-yogurt-dressing.html"]http://theyearinfood.com/2010/11/kale-and-...t-dressing.html[/URL] Robilam wszystko na oko, jezeli ktos chce miec dokladne ilosci, niech spojrzy do oryginalu. Polaczenie smakow - super. Na pewno bedziemy robic jeszcze nie raz jarmuz, poszarpany na kawalki sok z cytryny persymon, pokrojony na kawalki garsc posiekanych podprazonych pekanow drobno pokrojona na kawaleczki gorgonzola sos: jogurt oliwa czosnkowa cytryna sos Worcestershire sol i pieprz Jarmuz musi polezec kilka godzin w soku z cytryny - zmienia to jego smak i wedlug mnie tego kroku nie powinno sie omijac. Reszte polaczyc 2-3h przed podaniem, wstawic do lodowki do przegryzienia [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Salatka z jarmuzu i persymonow
Top
Bottom