Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z kapusty i banana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1240283" data-attributes="member: 10341"><p>Przepis znalazłam w miesięczniku &quot;Kuchnia&quot; sprzed lat. Nie przepadam za surową kapustą, ale ta okazała się nadzwyczaj smaczna. Proporcje dla 2 osób.</p><p></p><p><strong>Składniki</strong></p><p><strong></strong>1 twardy banan</p><p>1 łyżka soku z cytryny</p><p>3 dkg wiórków kokosowych podprażonych na suchej patelni (nie spalić)</p><p>25 dkg poszatkowanej białej kapusty</p><p>2 łyżki majonezu</p><p>sól i biały pieprz</p><p></p><p>Banan po obraniu kroimy na cienkie plasterki, skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy wiórkami kokosowymi. Łączymy z kapustą, polewamy majonezem i doprawiamy solą oraz pieprzem. </p><p>Porcja co prawda dla dwóch osób, ale tak mi zasmakowała, że zjadłam sama na jeden raz. Polecam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1240283, member: 10341"] Przepis znalazłam w miesięczniku "Kuchnia" sprzed lat. Nie przepadam za surową kapustą, ale ta okazała się nadzwyczaj smaczna. Proporcje dla 2 osób. [B]Składniki [/B]1 twardy banan 1 łyżka soku z cytryny 3 dkg wiórków kokosowych podprażonych na suchej patelni (nie spalić) 25 dkg poszatkowanej białej kapusty 2 łyżki majonezu sól i biały pieprz Banan po obraniu kroimy na cienkie plasterki, skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy wiórkami kokosowymi. Łączymy z kapustą, polewamy majonezem i doprawiamy solą oraz pieprzem. Porcja co prawda dla dwóch osób, ale tak mi zasmakowała, że zjadłam sama na jeden raz. Polecam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z kapusty i banana
Top
Bottom