Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z kurczakiem, winogronami i żurawiną.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1738852" data-attributes="member: 1024"><p>Róbcie ludziska tę sałatkę, rewelacja. Była nas spora gromadka i nie było osoby, której by nie smakowała. Robiłam dużą porcję, jak zwykle na oko, więc wszystkiego dałam więcej i dodatkowo dorzuciłam pęczek rzodkiewki, bo musiałam ją zutylizować. Jako chrupiące dodatki występowały płatki migdałów i pistacje. Mięso pokroiłam w grubą kostkę, żeby się równo i szybko ugotowało, a potem po wystudzeniu i schłodzeniu poszarpałam zgodnie z przepisem.</p><p>Dodam, że zachwycił mnie też bulion. Dodałam do niego więcej warzyw, kawałek papryczki chili, plaster imbiru i liść laurowy, ale to plaster cytryny wyniósł go na inny poziom smaku. Będę wykorzystywać ten patent do innych bulionów.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1738852, member: 1024"] Róbcie ludziska tę sałatkę, rewelacja. Była nas spora gromadka i nie było osoby, której by nie smakowała. Robiłam dużą porcję, jak zwykle na oko, więc wszystkiego dałam więcej i dodatkowo dorzuciłam pęczek rzodkiewki, bo musiałam ją zutylizować. Jako chrupiące dodatki występowały płatki migdałów i pistacje. Mięso pokroiłam w grubą kostkę, żeby się równo i szybko ugotowało, a potem po wystudzeniu i schłodzeniu poszarpałam zgodnie z przepisem. Dodam, że zachwycił mnie też bulion. Dodałam do niego więcej warzyw, kawałek papryczki chili, plaster imbiru i liść laurowy, ale to plaster cytryny wyniósł go na inny poziom smaku. Będę wykorzystywać ten patent do innych bulionów. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z kurczakiem, winogronami i żurawiną.
Top
Bottom