Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z selera naciowego i jabłek
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ankafaka" data-source="post: 1744440" data-attributes="member: 8650"><p>Nie obierałam, w ogóle nie wyczuwam włókien. Może to zależy od grubości łodyg? Mam jeszcze kilka do wykorzystania to zwrócę uwagę na nie. Jajka już ugotowane. Tylko jabłko mam mało kwaśne, chociaż to granny smith, ale bardziej kwaskowate by chyba lepiej się komponowały. </p><p>Dzięki [USER=131]@janie[/USER] za podzielenie się przepisem. Rozwiązuje mi „problem” zużywania selera, który kupuje czasem i chciałabym go więcej jeść, ale właśnie nie za bardzo mi podchodził.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ankafaka, post: 1744440, member: 8650"] Nie obierałam, w ogóle nie wyczuwam włókien. Może to zależy od grubości łodyg? Mam jeszcze kilka do wykorzystania to zwrócę uwagę na nie. Jajka już ugotowane. Tylko jabłko mam mało kwaśne, chociaż to granny smith, ale bardziej kwaskowate by chyba lepiej się komponowały. Dzięki [USER=131]@janie[/USER] za podzielenie się przepisem. Rozwiązuje mi „problem” zużywania selera, który kupuje czasem i chciałabym go więcej jeść, ale właśnie nie za bardzo mi podchodził. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Sałatka z selera naciowego i jabłek
Top
Bottom